Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po – Pá, 10 – 19)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.11.2020
Zvířátka budou mít brzy prázdné misky. Pomůžeme jim?
(benefiční virtuální minikoncert pro zvířátka a všechny dobré lidičky) Když se na jaře objevil virusek, tak na několik týdnů prakticky zastavil, pr... číst celé
22.10.2020
Eshop v provozu, provozovna v režimu výdejna
Od 22. 10. 2020 méme, dle usnesení vlády č. 1079, zavřeno, eshop je v provozu, distribuce objednaného zboží prostřednictvím spedice třetích stran nebo... číst celé
01.09.2020
K Soptíkovi nově s kartou
Do naší kamenné prodejny byl nainstalován platební terminál ČSOB, akceptujeme běžné druhy karet i platby mobilem či hodinkami, a to bez příplatku. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Převod měn

Když zákazník chce zaplatit cizí měnou, tak mu to spočítáme (na kalkulačce)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Václav Michalski - Soptík, se sídlem Sokolovská 95, Pletený Újezd, IČ 409 13 988, zapsané jako fyzická osoba v Živnostenském rejstříku (u ŽÚ Magistrátu statutárního města Kladna, dále „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zvířátka budou mít brzy prázdné misky. Pomůžete jim?
12.11.2020 Pokec
Zvířátka budou mít brzy prázdné misky. Pomůžete jim?
Co třeba přispět na virtuální benefiční koncertík v projektu Magical Mystery Zájezd číst celé
Eshop v provozu, provozovna v režimu výdejna
23.10.2020 Pokec
Eshop v provozu, provozovna v režimu výdejna
Od 22. 10. 2020 méme, dle usnesení vlády č. 1079, zavřeno, eshop je v provozu, distribuce objednaného zboží prostřednictvím spedice třetích stran nebo... číst celé
K Soptíkovi nově s kartou
01.09.2020 Rady a tipy
K Soptíkovi nově s kartou
Nově akceptujeme platební karty číst celé
Stop Pirátům!
06.07.2020 Pokec
Stop Pirátům!
Je opravdu nutné používat petardy? Neměl by se výrazně omezit prodej? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Všechna práva vyhrazena ©Soptík Fireworks
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz