Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po – Pá, 10 – 19)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.11.2022
Soptík je na zimu připraven
Uteklo to. Léto dávno skončilo, venku začíná být mlhavo a lezavo, advent a vánoční svátky se nezadržitelně blíží. A Soptík hlásí, že je připraven. Ted... číst celé
30.01.2022
Magické datum se blíží
22.02.2022 – to je oč tu běží. Lidstvo bylo odpradávna ovlivňováno kouzly a magií, a pokud si človíček nedokázal něco pragmaticky vysvětlit, nasadil... číst celé
07.11.2021
Zavřít či nezavřít, to je, oč tu běží ...
Člověk, potažmo lidstvo, zdálo by se, má vždycky dvě možnosti. Jít či nejít, vzít nebo nevzít, očkovat se či  nikoli, zavřít zase všechno nebo ne, být... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Převod měn

Když zákazník chce zaplatit cizí měnou, tak mu to spočítáme (na kalkulačce)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Václav Michalski - Soptík, se sídlem Sokolovská 95, Pletený Újezd, IČ 409 13 988, zapsané jako fyzická osoba v Živnostenském rejstříku (u ŽÚ Magistrátu statutárního města Kladna, dále „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Máme pro vás návrh: Vrhněte si!
27.09.2022 Pokec
Máme pro vás návrh: Vrhněte si!
Člověk je tvor pospolitý a družný. A srocuje se a druží se při různých příležitostech, obvykle aby něco oslavil. Důvod k oslavě se najde vždycky. Může... číst celé
Krocení ohně
17.09.2022 Pokec
Krocení ohně
Starého psa sice novým kouskům nenaučíš, ale nikdy neříkej nikdy. A tak Soptík na stará kolena přijal od kamaráda Petra nabídku na natáčení filmu. číst celé
Zápalky Cowboy a Tornado – kvalitní podpalovadla pro stoprocentní muže
12.06.2022 Pokec
Zápalky Cowboy a Tornado – kvalitní podpalovadla pro stoprocentní muže
V této poněkud podivné době Soptík často nostalgicky vzpomíná na doby, kdy si člověk prostě sbalil usárnu či tele a vyrazil do lůna čisté přírody, dal... číst celé
Časy se mění...?
07.02.2022 Pokec
Časy se mění...?
Ćára je nakreslena, kletba vyslovena, kdos byl pomalej, vem nohy na ramena. Včera co bylo, to dnes nic neznamená, starý řád mizí v zapomnění. Kdo by... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Platební brána ComGate

https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

 

 

 

Všechna práva vyhrazena ©Soptík Fireworks
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz