Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po – Pá, 10 – 19)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.07.2020
Soptík hlásí: Splněno
Zákon č. 206/2015 Sb. - zákon o pyrotechnických výrobcích a zacházení s nimi a o změně některých zákonů (zákon o pyrotechnice) HLAVA IX ODBORNÁ ZPŮS... číst celé
17.06.2020
Vítejte v našem novém e-shopu
Nelekejte se, jste tu opravdu správně! Firma Soptík - ohňostroje a zábavní pyrotechnika byla založena v roce 1991 a e-shop se zábavní pyrotechnikou b... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Převod měn

Když zákazník chce zaplatit cizí měnou, tak mu to spočítáme (na kalkulačce)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Václav Michalski - Soptík, se sídlem Sokolovská 95, Pletený Újezd, IČ 409 13 988, zapsané jako fyzická osoba v Živnostenském rejstříku (u ŽÚ Magistrátu statutárního města Kladna, dále „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Stop Pirátům!
06.07.2020 Pokec
Stop Pirátům!
Je opravdu nutné používat petardy? Neměl by se výrazně omezit prodej? číst celé
Kde mohu nakoupit zábavní pyrotechniku?
06.07.2020 Rady a tipy
Kde mohu nakoupit zábavní pyrotechniku?
Kde a proč nakupovat zábavní pyrotechniku číst celé
Prošlé a poškozené výrobky
04.07.2020 Rady a tipy
Prošlé a poškozené výrobky
Objevíte po letech v garáži pyrotechnický výrobek. Stává se to. A teď, babo, raď ... číst celé
Je zábavní pyrotechnika bezpečná?
02.07.2020 Rady a tipy
Je zábavní pyrotechnika bezpečná?
Jak používat zábavní pyrotechniku, aby se s dobrého sluhy nestal zlý pán číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Všechna práva vyhrazena ©Soptík Fireworks
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz