Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po – Pá, 10 – 19)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.01.2022
Magické datum se blíží
22.02.2022 – to je oč tu běží. Lidstvo bylo odpradávna ovlivňováno kouzly a magií, a pokud si človíček nedokázal něco pragmaticky vysvětlit, nasadil... číst celé
07.11.2021
Zavřít či nezavřít, to je, oč tu běží ...
Člověk, potažmo lidstvo, zdálo by se, má vždycky dvě možnosti. Jít či nejít, vzít nebo nevzít, očkovat se či  nikoli, zavřít zase všechno nebo ne, být... číst celé
09.05.2021
Návrat do normálního života ?
Těsně po oslavách Dne vítězství snad budeme konečně slavit i Den návratu k normálu. Tedy pokud bude co slavit. Ekonomika rozvrácená, mezilidské vztahy... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Převod měn

Když zákazník chce zaplatit cizí měnou, tak mu to spočítáme (na kalkulačce)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Václav Michalski - Soptík, se sídlem Sokolovská 95, Pletený Újezd, IČ 409 13 988, zapsané jako fyzická osoba v Živnostenském rejstříku (u ŽÚ Magistrátu statutárního města Kladna, dále „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Krocení ohně
17.09.2022 Pokec
Krocení ohně
Starého psa sice novým kouskům nenaučíš, ale nikdy neříkej nikdy. A tak Soptík na stará kolena přijal od kamaráda Petra nabídku na natáčení filmu. číst celé
Zápalky Cowboy a Tornado – kvalitní podpalovadla pro stoprocentní muže
12.06.2022 Pokec
Zápalky Cowboy a Tornado – kvalitní podpalovadla pro stoprocentní muže
V této poněkud podivné době Soptík často nostalgicky vzpomíná na doby, kdy si člověk prostě sbalil usárnu či tele a vyrazil do lůna čisté přírody, dal... číst celé
Časy se mění...?
07.02.2022 Pokec
Časy se mění...?
Ćára je nakreslena, kletba vyslovena, kdos byl pomalej, vem nohy na ramena. Včera co bylo, to dnes nic neznamená, starý řád mizí v zapomnění. Kdo by... číst celé
Co si vybrat na oslavu
29.01.2022 Rady a tipy
Co si vybrat na oslavu
Každý čas od času něco slaví. A mnozí k tomu chtějí využít, buď jako zpestření, či jako onu pomyslnou třešničku na závěr, zábavní pyrotechniku. Ale c... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Platební brána ComGate

https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

 

 

 

Všechna práva vyhrazena ©Soptík Fireworks
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz