Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po – Pá, 10 – 19)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.09.2020
K Soptíkovi nově s kartou
Do naší kamenné prodejny byl nainstalován platební terminál ČSOB, akceptujeme běžné druhy karet i platby mobilem či hodinkami, a to bez příplatku. ... číst celé
01.07.2020
Soptík hlásí: Splněno
Zákon č. 206/2015 Sb. - zákon o pyrotechnických výrobcích a zacházení s nimi a o změně některých zákonů (zákon o pyrotechnice) HLAVA IX ODBORNÁ ZPŮS... číst celé
17.06.2020
Vítejte v našem novém e-shopu
Nelekejte se, jste tu opravdu správně! Firma Soptík - ohňostroje a zábavní pyrotechnika byla založena v roce 1991 a e-shop se zábavní pyrotechnikou b... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Převod měn

Když zákazník chce zaplatit cizí měnou, tak mu to spočítáme (na kalkulačce)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Václav Michalski - Soptík, se sídlem Sokolovská 95, Pletený Újezd, IČ 409 13 988, zapsané jako fyzická osoba v Živnostenském rejstříku (u ŽÚ Magistrátu statutárního města Kladna, dále „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

K Soptíkovi nově s kartou
01.09.2020 Rady a tipy
K Soptíkovi nově s kartou
Nově akceptujeme platební karty číst celé
Stop Pirátům!
06.07.2020 Pokec
Stop Pirátům!
Je opravdu nutné používat petardy? Neměl by se výrazně omezit prodej? číst celé
Kde mohu nakoupit zábavní pyrotechniku?
06.07.2020 Rady a tipy
Kde mohu nakoupit zábavní pyrotechniku?
Kde a proč nakupovat zábavní pyrotechniku číst celé
Prošlé a poškozené výrobky
04.07.2020 Rady a tipy
Prošlé a poškozené výrobky
Objevíte po letech v garáži pyrotechnický výrobek. Stává se to. A teď, babo, raď ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Všechna práva vyhrazena ©Soptík Fireworks
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz