Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po – Pá, 10 – 19)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.05.2021
Návrat do normálního života ?
Těsně po oslavách Dne vítězství snad budeme konečně slavit i Den návratu k normálu. Tedy pokud bude co slavit. Ekonomika rozvrácená, mezilidské vztahy... číst celé
04.01.2021
Prodejna nadále zavřena, eshop a výdejní okénko v omezeném provozu
Vzhledem k tomu, že vládní psík štěká stále více a více, je prodejna i nadále uzavřena. Eshop, po konci roku ovšem řádně provětraný, je opět v provozu... číst celé
27.12.2020
Prodejna zavřena, eshop a výdejní okénko v provozu
Tak už zase máme ode dneška zase zavřeno, překvapivě se to týká i velkých prodejen a řetězců, které musí svoje nepotravinářské a jiné nezbytné zboží s... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Převod měn

Když zákazník chce zaplatit cizí měnou, tak mu to spočítáme (na kalkulačce)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Václav Michalski - Soptík, se sídlem Sokolovská 95, Pletený Újezd, IČ 409 13 988, zapsané jako fyzická osoba v Živnostenském rejstříku (u ŽÚ Magistrátu statutárního města Kladna, dále „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dárkové poukazy
23.03.2021 Rady a tipy
Dárkové poukazy
Myslím, myslím, myslím dál, co bych komu někdy dal ... číst celé
Per aspera ad astra
10.01.2021 Pokec
Per aspera ad astra
Je takovým zvykem, že s koncem roku člověk hodnotí právě uplynulých 365 dní, a směle črtá velkolepá předsevzetí do budoucna. Nuže, pojďme do toho … číst celé
V tom se už jen prase vyzná ...
24.12.2020 Pokec
V tom se už jen prase vyzná ...
Ze PSA je guláš, nastupuje prase ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Všechna práva vyhrazena ©Soptík Fireworks
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz